ZwCAD 2010

 

ZwCAD 2010 este o excelenta alternativa pentru AutoCAD nativ .DWG. ZwCAD poate citi,scrie, salva si edita fisierele realizate cu AutoCAD (v. 2.5-R14-2010). Reprezinta alegerea inteligenta pentru arhitecti, ingineri, proiectanti si orice profesionist care creaza desene 2D sau 3D CAD.

 
 
 

Guangzhou China Weal Longteng Technology Co., Ltd. (CWLT) , dezvoltatorul produsului ZwCAD IntelliCAD este membru cu drepturi depline a IntelliCAD Tehnology Consortiunm (ITC) . Beneficiind de resurse umane competitive si de specialisti de inalta clasa, CWLT se angajeaza sa dezvolte continuu ZwCAD IntelliCAD pentru ca acesta sa fie tot timpul cea mai buna solutie 2D CAD din lume. Din ce in ce mai multi utilizatori de AutoCAD, aleg sa foloseasca licenta de ZwCAD IntelliCAD .

In prezent ZwCAD software este disponibil in peste 12 tari, politica CWLT pentru urmatorii ani fiind aceea de a face cunoscuta si de a pune la dispozitia tuturor arhitectilor, inginerilor si proiectantilor din toate domeniile ( arhitectura, constructii, instalatii, topografie, cadastru ) cel mai bun program de proiectare / desenare. Astfel ZwCAD software, devine o excelenta platforma de proiectare pe care o poti cumpara la un pret accesibil.

Compatibil cu AutoCAD

  • Suporta native DWG, incluzand v. 2.5-R14-2010
  • Exporta DXF
  • Insereaza Raster Image
  • Linii de comanda similare cu cele ale AutoCAD-ului
  • Suporta AutoLISP ( incluzand DCL )